Vaikuttajakiihdyttämöön jälleen valtava määrä hakemuksia ​

Suomen paras poliittinen mentoriohjelma jatkaa toiselle kaudelleen

yläkuva_lila.png
Keskusta.fi / Osallistu ja vaikuta / Vaikuttajakiihdyttämö

 

Keskeiseen mentoriohjelmaan, Vaikuttajakiihdyttämöön saapui lähes sata hakemusta maanantaina 18.6. päättyneeseen hakuaikaan mennessä. Määrä on lähes sama kuin ensimmäisellä kierroksella, mikä kertoo etenkin siitä, että mentoroinnille, sparraukselle ja itsensä kehittämiselle on tilausta.

Mentoriohjelmaan saivat tänä vuonna hakea 18-39-vuotiaat keskustahenkiset nuoret vaikuttajat. Ohjelma uudistuu toisella tuotantokaudellaan ja on nyt aiempaakin intensiivisempi ja syvällisempi aktorien yhteisten seminaariviikonloppujen myötä. Tällä tavalla aktorit pääsevät keskustelemaan vaikuttamisesta, arvoistaan ja politiikasta entistä enemmän myös keskenään. Aktoriuden lisäksi Vaikuttajakiihdyttämöön oli mahdollista hakea tuutoriksi, jotka avustavat koulutuksessa ja vetävät pienryhmiä. Tuutoreiksi haki etenkin vähän kokeneempia nuoria vaikuttajia.

Tänä vuonna ohjelmaan otetaan 25 aktoria ja 5 tuutoria. Ohjelmaan valituille ilmoitetaan heinäkuun loppuun mennessä. Ensimmäinen seminaariviikonloppu järjestetään syyskuun alussa.


Lisätietoja: Sonja Huttunen 050 388 0010

Kysymyksiä ja vastauksia>>