Tavoita päättäjiä koko Suomesta

Puoluekokous-tiles-iso-kuva.jpg
Keskusta.fi / Osallistu ja vaikuta / Puoluekokous 2018 / Tavoita päättäjiä koko Suomesta

Keskustan puoluekokous on suomalaista kansanvaltaa aidoimmillaan, kun tuhannet ihmiset kokoontuvat yhteen päättämään puolueen politiikasta ja johtajista. Yrityksille ja yhteisöille puoluekokous on ainutlaatuinen mahdollisuus esitellä tavoitteitaan, tuotteitaan sekä palveluitaan ja verkostoitua. Saman katon alla päättäjiä Suomesta - kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle.

1) Messuosastot
2) Pöytäpaikat
3) Messuständit
4) Puoluekokousasiakirjan ilmoitukset
5) Screenimainonta (kokoushallissa ja messuhallissa)
6) Oheistapahtumat

Keskustan puoluekokous on maailman suurimpia poliittisia kokouksia.  Tällä vuosikymmenellä Keskustan puoluekokoukset on pidetty Lahdessa 2010, Rovaniemellä 2012, Turussa 2014 ja Seinäjoella 2016. Kokouksiin on osallistunut keskimääräin 3500 kokousedustajaa eri puolilta Suomea. Suurin osa kokousedustajista toimii kunnallisina, maakunnallisina tai valtakunnallisina päättäjinä.

 

Aitiopaikka puhelinsoiton päässä

Puoluekokouksen aitiopaikka on yhden puhelinsoiton päässä. Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille useita loistavia mahdollisuuksia olla mukana suomalaisen politiikan ehdottomasti kiinnostavimmassa ja sykähdyttävimmässä tapahtumassa.


1. Messuosasto
Kansanvallan syke on koettava paikan päällä. Ja kasvotusten syntyvät parhaat kontaktit.  Puoluekokouksen näyttelyosastojen koosta voidaan sopia myös yksilöllisesti tarpeidenne mukaan. Hinta sisältää messuosaston seinät, maton ja sähkön sekä näkyvyyden puoluekokousasiakirjassa.
▶ Varaukset 18.5.2018 mennessä.

2. Pöytäpaikka

Katso pöytäpaikkojen sijainti sivulla 3 olevasta kuvasta.
▶ Varaukset 18.5.2018 mennessä.

3. Messuständi
▶ Varaukset 18.5.2018 mennessä.

4. Ilmoitus puoluekokousasiakirjassa

Puoluekokouksen asiakirja jaetaan jokaiselle osallistujalle. Se on verraton tapa saada näkyvyyttä yritykselle tai yhteisölle ja tervehtiä puoluekokousta.
▶ Ilmoitusvaraukset ja aineistot  18.5.2018 mennessä.

5. Screenimainonta
Puoluekokouksen pääesiintymislavan molemmille puolille pystytämme jättiscreenit, joista kokouksen kulkua voi seurata. Samalla ne ovat huikea tapa saada yrityksen tai yhteisön viesti tuhansien silmäparien nähtäväksi. Huom! Hinnat eivät sisällä mainosten tuottamista.
▶ Varaukset 18.5.2018 mennessä.

6. Järjestä oma tilaisuus/ tapahtuma
Jos haluat aktiiviseen vuoropuheluun kokousedustajien kanssa sinulle tärkeästä aiheesta, voit järjestää keskustelutilaisuuden puoluekokouksen aikana, sen ohjelmaan nivottuna. Tavoitat valtion- ja kuntatason huippupoliitikkoja helpolla ja avoimella tavalla. Saat testattua näkemyksiäsi kriittisen mutta vaikutusvaltaisen yleisön edessä. Tilaisuutesi näkyy puoluekokousohjelmassa, kokouspaikalla ja ennakkoviestinnässä. Tarjoamme aikoja aamiais-, lounas-, iltapäivä- ja iltatilaisuuksiin koko viikonlopun aikana.
▶ Varaukset 18.5.2018 mennessä.

***
Paketit
Suurimman huomioarvon saa edullisilla puoluekokouspaketeilla. Kysy lisää
myynnistämme.
▶ Varaukset 18.5.2018 mennessä.

 

Puoluekokoustuotteiden myynti, varaukset ja lisätiedot:Yhteyspäällikkö
Lasse Kontiola
0400 694 233
lasse.kontiola@keskusta.fi