Etelä-Hämeen Keskusta

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 7.jpg

kansi2.jpg

Tervetuloa kanssamme vaikuttamaan hämäläisten hyvinvointiin! Voimme yhdessä vaikuttaa paikallisesti ja maakunnallisesti. Verkostomme johtavat myös valtakunnalliselle ja kansainväliselle tasolle.

Ota rohkeasti yhteyttä! Soita tai tule käymään piiritoimistollamme. Olet sydämellisesti tervetullut! 

Uutisia Keskustasta
Blogi
 • maijastiina2.png
  Maija-Stiina Rahkonen

  Arjen ihanuutta alemman tieverkon varressa

  5.8.2019

  Makaan sairaalan sängyllä, kun kätilö tulee ilmoittamaan, että synnytys on käynnistettävä parin tunnin päästä. Otan puhelimen käteen ilmoittaakseni miehelleni, että äkkiä sairaalaan. Puhelimeen on tullutkin häneltä juuri kuva porkkanakuormasta, joka on kotikylän soratien varressa ojassa kaatuneena.

 • Liisa Tonteri.jpg
  Liisa Tonteri

  Perhevapaita tulee kehittää edelleen

  15.5.2019

  Kirjoitan tätä blogi-tekstiä maanantai-iltana. Tänään on erityinen päivä. Niin kuin eilenkin oli. Eilen oli ensimmäinen oma äitienpäiväni. Sain kahvit sänkyyn ja onnittelut. Tosin pieni yhdeksänkuinen neiti ei ollut lainkaan sitä mieltä, että parasta mitä juuri nyt voisi olla, on loikoilla sängyssä äidin ja isän kanssa. Hän halusi takaisin olohuoneeseen, koska siellä voi seistä ja touhuta. Seisominen on nyt SE juttu!

 • Heikki Koskela

  EU:n armeija

  23.4.2019

  EU on sotilaallinen kääpiö, vaikka sillä on merkittävää sotatarviketeollisuutta. Näin ei tarvitsisi olla, koska miehistö olisi helposti saatavilla ja koulutettavissa.