Etelä-Hämeen Keskusta

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 7.jpg

kansi2.jpg

Tervetuloa kanssamme vaikuttamaan hämäläisten hyvinvointiin! Voimme yhdessä vaikuttaa paikallisesti ja maakunnallisesti. Verkostomme johtavat myös valtakunnalliselle ja kansainväliselle tasolle.

Ota rohkeasti yhteyttä! Soita tai tule käymään piiritoimistollamme. Olet sydämellisesti tervetullut! 

Uutisia Keskustasta
Tulevia tapahtumia
  Blogi
  • Koskela_Heikki.jpg
   Heikki Koskela

   SOTE VIHDOIN MAALIIN

   3.6.2020

   Sotessa kannattaa hylätä aikaisemmat kuviot ja kehittää yksinkertainen ratkaisu. Sellainen on siirtää terveyden- ja sairaanhoito (20 miljardia €) valtion kontolle. Samalla tulisi luopua valtionosuuksista kunnille (10 miljardia €). Näiden toimien erotus tietäisi n. 10 miljardin euron tulonsiirtoa valtiolta kunnille.

  • LahtinenPetri (002).jpg
   Petri Lahtinen

   Suomen suuri työttömien ”armeija”!

   28.5.2020

   Suuri työttömien ja etenkin nuorten työttömien määrän kasvaminen on suuri taloudellinen haaste. Meille on kasvamassa osittainen sukupolvi, joka ei ole koskaan tehnyt työtä. Sen elättäminen pienevän työssäkäyvän väen osalle koituu entistä haasteellisemmaksi.

  • Aulis Veteläinen.jpg
   Aulis Veteläinen

   Työelämä unohti aivot, kun korona tuli

   15.5.2020

   Ärsykkeiden tulva stressaa ja rapauttaa kyvyn keskittyä. Tästä huolimatta keskeytyksiin voi jopa addiktoitua. Aivojamme ei nimittäin ole suunniteltu nykyiseen työelämähärdelliin eikä ensinnäkään siihen, että käsittelemme kahdeksan tuntia päivässä monimutkaista tietoa, ratkomme ongelmia ja teemme päätöksiä.