Huolenpitoa - huomennakin.

Huolenpitolupauksesta pidetään kiinni.

Monelle meistä on liiankin tuttua, että lääkäriin ei pääse riittävän nopeasti. Ja jos pääseekin, sitten pompotellaan luukulta toiselle.

Moni lääkäri ja hoitaja on puolestaan jaksamisensa äärirajoilla. Työajasta iso osa menee turhaan byrokratiaan ja rutiineihin. Tämä kaikki on pois näiden ammattilaisten varsinaisesta, vaativasta työstä – ihmisten auttamisesta ja hoitamisesta ajoissa.

Jos mitään ei tehdä, tilanne pahenee edelleen. Kärsijöiksi joutuvat huolenpitoa eniten tarvitsevat ja he, jotka eivät itse pysty huolehtimaan itsestään tai läheisistään.

Keskustalla on ratkaisu, jolla kaikille suomalaisille koko maassa voidaan turvata sosiaali- ja terveyspalvelut tasa-arvoisesti myös tulevaisuudessa.

Laadukkaat palvelut vaativat leveämmät hartiat. Siksi maakunnat järjestävät jatkossa sosiaali- ja terveyspalvelut. Suomalaisille annetusta huolenpitolupauksesta on pidettävä kiinni – sisulla ja sydämellä.

Sitoudumme siihen, että pääset lääkäriin nopeammin, saat tarvitsemasi avun saumattomasti yhdeltä luukulta, voit valita julkisen tai yksityisen hoidon väliltä ja sinua koskevat tiedot kulkevat sujuvammin hoitopaikasta toiseen.
Pidemmällä aikavälillä pidämme kustannukset kurissa.

Se on tärkeää Suomen kuntoon laittamisessa.

Tyyne800x450px-kuvatekstillä.jpg